Twitter feed

Een belangrijke taak van een consulent van De Einder is het onderzoek naar de ambivalentie over het laatstewilbesluit en toetsing van de kwaliteit van dat besluit.
https://t.co/6Pc1gZIGLy

Als hij hoort dat hij de ziekte van Parkinson heeft, besluit journalist en schrijver Henk Blanken een boek te schrijven over zijn ziekte, dementie, het leven en de dood. De huidige euthanasiewet voor dementerenden veranderen is zijn missie.
https://t.co/JhwGrXq8DC

Laat je mensen in de steek door ze te oneindig te '#behandelen' of door ze te helpen #sterven? #jongeren #psychischlijden #euthanasie “Soms kun je iemand niet redden. Soms kun je alleen maar zorgen dat het einde goed is.” https://t.co/yaXHEGcgao

Hoe duidelijk moet een wilsverklaring zijn om euthanasie door te laten gaan? Leg daarin veiligheidshalve vast dat een arts jouw eventueel verzet bij een euthanasie moet negeren als dat verzet dubbelzinning, tegenstrijdig of niet consistent is.
https://t.co/olMU2pjmUW

Is inderdaad de Nederlandse euthanasiewet een “utter failure” of heeft de medische stand er voor een deel een mislukking van gemaakt?
https://t.co/wLv2inbfg7

Laad meer...